1. Bestellen
Kies het geboortekaartje dat je wilt bestellen. Onder het gekozen geboortekaartje verschijnen dan een aantal keuzes zoals: het formaat, het aantal kaartjes en of je een ongevouwen of gevouwen kaartje wilt bestellen. Als je nog niet weet wat het geslacht van je kindje is kun je in het keuzemenu bij ‘kaartje voor het andere geslacht’ een tweede kaartje kiezen. Voor beide kaartjes ontvang je dan een digitaal proefje. Ook kun je envelopjes bij het geboortekaartje bestellen. Indien gewenst kan je de envelopjes al eerder ontvangen, kosteloos, zodat de adressen vast geschreven kunnen worden.

De kaartjes worden standaard gedrukt op stevig 300 grams papier met het FSC keurmerk. Bovendien kun je er ook voor kiezen om je kaartjes te laten drukken op papier met fijne structuur of met parelmoerglans.

Wanneer de bestelling bij ons binnen is krijg je een korte vragenlijst per mail. Daarin geeft je aan wat er allemaal op het geboortekaartje moet komen te staan. Zodra de ingevulde lijst terug is bij ons ontvang je binnen 2 werkdagen een digitaal proefje van het kaartje.

Mocht je na het plaatsen van de bestelling je bestelling willen annuleren dan wordt er € 30,00 in rekening gebracht voor de reeds gemaakte kosten. Als er al kaartjes gedrukt zijn, kun je niet meer annuleren.

2. Proefkaartje
Je kunt 1 gratis proefkaartje bij ons bestellen. De tekst op het voorbeeldkaartje is zoals het op de website staat. We sturen het proefkaartje binnen 3 werkdagen op (mits het gewenste geboortekaartje voorradig is). 
Wanneer je nog een tweede kaartje wilt ontvangen zijn de kosten € 5,00 per extra geboortekaartje. 

3. Een uniek ontwerp op maat
Je kunt bij Blauw Roze ook een uniek geboortekaartje op maat laten maken. De meerprijs hiervoor is € 200,00.

4. Betaling
Je kan bij ons betalen middels een factuur. Wanneer je de bestelling geplaatst hebt, ontvang je van ons een factuur per mail. Deze dient voldaan te zijn voordat we het geboortekaartje van je kindje naar de drukker sturen.

5. Drukken en doorgeven van de geboorte
Wanneer jullie kindje geboren is geven jullie ons per mail (om schrijffouten te voorkomen) de naam of namen, en de verdere ontbrekende gegevens zoals datum, tijd, gewicht en eventueel lengte voor het kaartje door. Het is tevens verstandtig een sms te sturen naar 06 - 811 94 008 dat jullie kindje geboren is en de laatste gegevens per mail naar ons verzonden zijn. Jullie ontvangen dan een allerlaatste digitale proef van het geboortekaartje per e-mail. Na jullie akkoord hierop via e-mail of sms starten wij met het drukwerk.
Wanneer het definitieve geboortekaartje op werkdagen voor 10.00 uur binnen is bij de drukker wordt het kaartje dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd.

6. Levering
Maandag t/m donderdag voor zendingen binnen Nederland en naar België
Wanneer wij het geboortekaartje voor 10.00 uur aanleveren bij onze drukker, worden de kaartjes diezelfde dag nog voor jullie gedrukt en naar jullie verzonden. De geboortekaartjes worden dan in de regel de volgende werkdag bij jullie bezorgd.
Geeft je de geboorte van je kindje na 10.00 uur door dan worden de kaartjes een werkdag later bezorgd.

Vrijdag voor zendingen binnen Nederland
Als we voor 10.00 uur het geboortekaartje naar de drukker kunnen sturen worden de geboortekaartjes die dag nog voor jullie gedrukt en naar jullie verzonden. In de meeste gevallen worden de geboortekaartjes dan zaterdag bij jullie bezorgd. Helaas kunnen we een zaterdaglevering niet garanderen.
Geeft je de geboorte van je kindje na 10.00 uur door dan worden de kaartjes maandag gedrukt en verzonden. De geboortekaartjes worden dan in de regel dinsdag bezorgd op het aangegeven adres. 

Vrijdag voor zendingen naar België
Als we voor 10.00 uur het geboortekaartje naar de drukker kunnen sturen worden de geboortekaartjes die dag nog voor jullie gedrukt en naar jullie verzonden. De geboortekaartjes worden dan in de regel maandag bij jullie bezorgd. 

LET OP: Het is belangrijk dat er op de bezorgdag iemand aanwezig is op jullie woonadres om de geboortekaartjes in ontvangst te nemen. Zijn jullie die dag nog niet thuis, laat ons dan weten waar we het geboortekaartje naartoe moeten sturen (naar bijvoorbeeld een opa & oma, een oom & tante, vrienden of de buren).

Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

© 2009 - 2018 Blauw Roze Geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel